Agóra történetek

Csak egészségesen!
2019-10-03

Jászkun Fotóklub, Pszicho Kuckó, Éremgyűjtők Egyesülete, Zolnok Bandérium, Csillagked(d)velők klubja, Szolnoki Népdalkör, Családkutatók klubja, Együtt-egymásért Ifjúsági Klub és még hosszan sorolhatnánk azokat a csoportokat, amelyek otthonra leltek, heti-havi rendszerességgel találkoznak, programokat szerveznek mostanság az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

Bővebben

Egy koreográfiával kezdődött…
2019-09-19

A néptánc hagyományai igen messzire nyúlnak vissza Szolnokon. A Tisza Táncegyüttes nevét szinte mindenki hallotta már, hiszen hazánk legrégebbi ilyen jellegű amatőr csoportja, immár hat évtizedes múlttal.

Bővebben

Ebben is elsők…
2019-09-10

Elsőnek lenni a legtöbb esetben örömteli dolog. Ezúttal azonban egy olyan emléket elevenítünk fel, amikor a művelődési központ elsősége bizony igencsak kétes dicsőségnek számít…
 

Bővebben

A csillagos ég alatt
2019-09-10

A szabadtéri előadásoknak mindig különleges hangulatuk, nem véletlenül népszerűek a szórakozni vágyók körében. Szolnok nyáresti programjainak hosszú időn keresztül az a szabadtéri színpad adott otthont, amely mostanság már legfeljebb csak a felnőttek szép emlékei között létezik.

Bővebben

40 év - 1000 élmény 1. rész
2019-09-09

Czakó Jánosné Katikával az idén 40 éves intézmény első igazgatójával a kezdetekről beszélgettünk...

Bővebben