Andi néni mesekertje

A gomba alatt
2021-02-22

A hangyát egyszer utolérte egy nagy eső. Hova bújjék előle? Egy apró kis gombát látott meg a Hangya a tisztáson, odaszaladt és elbújt a gomba kalapja alá. Üldögél a gomba tövében, várja, hogy elálljon az eső...

Bővebben

A három pillangó
2021-02-17

Ebben a zord hidegben öröm a tavasz kedves pillangóit látni.
A három pillangó meséjében a nemezbábok a környezettudatosság jegyében természetes anyagokból készültek (papír, fa, gyapjú).

Bővebben

A szeszélyes kiscica
2021-02-02

Panni egy házat rajzol kíváncsi kiscicájának. Nincs könnyű dolga, mert a cica újabb kérésekkel áll elő. Te rajzoltál már házi kedvencednek?

Bővebben

Az öreg halász és a nagyravágyó felesége
2021-01-08

Ezúttal a bábjáték egyik ősi, különleges műfajával, az árnyjátékkal készítette el Nektek Andi néni legújabb meséjét.

Bővebben

Mikulás és ezüstmackó
2020-12-13

Senki sem gondolta volna, még maga Télapó sem, hogy mekkora galibát okoz, hogy Marcinak adja Ezüstmackót, és Mónikának pedig a labdát. Persze mindketten a macival szeretnének játszani! Marci megsajnálja a kishúgát, és eltervezi, hogy a megtakarított pénzén vesz egy másik Ezüstmackót. De sajnos ilyen játékot nem árulnak üzletben. Itt már csak Télapó segíthet! Marci hosszú, kalandos útra indul, és egy másik Ezüstmackóval tér vissza, így minden jóra fordul és boldogan telik a karácsony.

Bővebben

Andi néni mesekertje
Horváthné Papp Andrea, a Tiszavirág Bábcsoport vezetője csodás ötletet gondolt ki arra, hogyan mutassa meg a mostani helyzetben a bábozás varázsát a legkisebbeknek.