Helyi Termékek Vására - Krónika

Helyi Termékek Vására - Krónika
Csatlakozz a HTV facebook csoporthoz!
Eshet eső, fújhat szél...
2021-03-14

„Szakadt az eső, amint az utcára léptünk, s ez egész késő estig tartott, de a lelkesedés olyan, mint a görögtűz: a víz nem olthatja el”- Petőfi Sándor írt így Naplójában 1848. március tizenötödikéről. És március második vasárnapjának délelőttjén a Hild térre érkezők több hasonlóságot is felfedezhettek a 173 évvel ezelőtti történelmi nappal. A szakadó eső és a lelkesedés is stimmel.

Bővebben

Helyi termelők és kézművesek portékái négy szolnoki Coop boltban
2021-01-29

Az Agórák feladatkörébe tartozik a helyi kulturális alapú gazdaságfejlesztés is. Ennek szellemében az évek óta kiemelt sikerrel futó Helyi Termékek Vására néhány terméke a szervező Aba-Novák Agóra, az üzemeltetésében működő Tourinform Szolnok Iroda, és a Coop Szolnok Zrt. együttműködésének köszönhetően, a jól sikerült decemberi próbahetek után 2021. február 1-jétől egész évben megtalálható négy szolnoki Coop boltban.

Bővebben

Helyi termelők és kézművesek portékái két szolnoki Coop boltban
2020-12-11

Az Agórák feladatkörébe tartozik a helyi kulturális alapú gazdaságélénkítés is.

Bővebben

Helyi termékek az online (piac)térben
2020-06-12

Furcsán üres mostanság Szolnok központja. A jó idő érkeztével korábban rendre megszaporodtak a kültéri rendezvények is, illetve volt egy, amely hóban, esőben, napsütésben egyaránt ezreket vonzott a Hild tér környékére hónapról hónapra. A Helyi Termékek Vására igazán közkedvelt rendezvénnyé nőtte ki magát az elmúlt években, ám az elmúlt időszakban ezt is nélkülöznünk kellett.

Bővebben