Vers Percek

Türei Márk
2020-04-23

A Vers Percek utolsó versét a 12. Megavers döntőse, a kecskeméti Türei Márk adja elő. Márk a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója.

Bővebben

Faragó Ádám
2020-04-23

Ma Faragó Ádám, a 2018-as Megavers egyik döntőse szaval Nektek. Dabason él, a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója. 

Bővebben

Kovács Péter Máté
2020-04-23

A Megavers 12 döntőse, a ceglédi Kovács Péter Máté szaval. Máté a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium diákja. 

Bővebben

Széll Veronika
2020-04-23

A mai verset Széll Veronika adja elő Levélről. Az idei Megavers döntőse a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Középiskolája tanulója.

Bővebben

Gubián Ádám
2020-04-20

Gubián Ádám az idei Megavers döntőse. Szombathelyen az ottani, Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium tanulója.

Bővebben

Vers Percek
ÁPRILISI VERS PERCEK A MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA TISZTELETÉRE a Megavers Országos Televíziós Versmondó Verseny résztvevőivel

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben a költészet napja alkalmából indított tehetségkutató versenyt, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri, valamint a közönség tagjai ezzel a rendezvénysorozattal kívánják megbecsülésüket kifejezni a magyar és egyetemes költészet értékei iránt.

Április minden hétköznap hétfőn, szerdán és pénteken 19 órától a Megavers versenyek középdöntősei és döntősei előadásában 1-1 versvideót láthattak.