Vers Percek

Tverdota Hanna Zsófia
2020-04-17

A szolnoki Tverdota Hanna Zsófia, a 2019-es Megavers döntőse, a Verseghy Ferenc Gimnázium tanulója szaval Nektek.

Bővebben

Fehér Attila
2020-04-15

Most a verset Kunhegyesről Fehér Attila, a 2019-es Megavers középdöntőse adja elő, aki a Kunhegyesi Református Általános Iskola tanulója.

Bővebben

Novák Vivien
2020-04-13

A 2018-as Megavers középdöntőse, Novák Vivien versmondását látjátok. Hódmezővásárhelyrőlküldte videóját..

Bővebben

Csökmei Henrik Imre
2020-04-10

Idei döntősünk, Csökmei Henrik Imre szavalatát láthatják és hallhatják Békésről, aki a Debreceni Agrártudományi Egyetem hallgatója.

Bővebben

Bubik Réka Hajnalka
2020-04-10

Bubik Réka Hajnalkát láthatják és hallhatják Budapestről, aki szintén az idei Megavers döntőse és a XX. Kerületi Kossuth Lajos Gimnázium tanulója.

Bővebben

Vers Percek

ÁPRILISI VERS PERCEK A MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA TISZTELETÉRE a Megavers Országos Televíziós Versmondó Verseny résztvevőivel


Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben a költészet napja alkalmából indított tehetségkutató versenyt, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri, valamint a közönség tagjai ezzel a rendezvénysorozattal kívánják megbecsülésüket kifejezni a magyar és egyetemes költészet értékei iránt.

Április 6-tól minden hétköznap hétfőn, szerdán és pénteken 19 órától a Megavers versenyek középdöntősei és döntősei előadásában 1-1 versvideót láthatnak és hallhatnak a kedves nézők az agoraszolnok facebook oldalán, az 
Instagramon ahol IGTV-n nézhetitek és az http://www.agoraszolnok.hu/blogok/vers_percek/ blog oldalon.