Vers Percek

Mutasd meg, hogy a vers trendi - Gubián Ádám
2021-04-11

Gubián Ádám Szombathelyről küldte versvideóját a mai versünnepre. Weöres Sándor: Ballada két testvérről című művét adja elő.

Bővebben

Karácsonyi kiadás - Kiss Attila Andor
2020-12-21

 A 2018-as Megavers középdöntőse, Kiss Attila Andor Cegléden él. Attila a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kar klasszikus ének szakának hallgatója. 

Bővebben

Karácsonyi kiadás - Széll Veronika
2020-12-19

Széll Veronika a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Középiskolája tanulója.

Bővebben

Karácsonyi kiadás - Gólitz Gréta
2020-12-13

Az idei Megavers döntőse, Nyergesújfaluról küldi Ady Endre versét. Gréta a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója.

Bővebben

Karácsonyi kiadás - Gubián Ádám
2020-12-12

Az idei Megavers döntőse a szombathelyi Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium tanulója

Bővebben

Vers Percek

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben indította el Országos Televíziós Tehetségkutató versenyét, a Megaverset, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri tagjai ezzel a rendezvénysorozattal fejezik ki megbecsülésüket a magyar és egyetemes költészet értékei iránt. Az elmúlt években több száz tehetséges versmondót ismerhettünk meg a színpadon, akik közül több versenyzővel most az online térben is találkozhatnak!

Vers Percek blogunkban a "Megaversesek" mellett az Aba-Novák Agóra által évente megszervezett KIUGRÓ (Szolnoki és Szolnok Környéki Fiatal Tehetségek Gálája) résztvevői is láthatók, mint például Bajnai Marcell vagy Szacskó Levente.

Célunk, hogy minél több versszerető, tehetséges fiatalt bemutassunk a nagyközönségnek, az Aba-Novák Agóra közösségi oldalain!

Küldd el Nekünk saját versvideódat a zombori.timea@ankk.hu e-mail címre!

Használhatsz bármilyen hangszert, zenei aláfestést, de akár el is énekelheted, megzenésítheted kedvenc versedet!

Mutasd meg Te is, hogy a vers trendi!