Vers Percek

Karácsonyi kiadás - Török Laura
2020-12-05

Közeleg a Karácsony, amire az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió Országos Versmondó Versenyének szereplői is készülnek! 

Bővebben

Türei Márk
2020-04-23

A Vers Percek utolsó versét a 12. Megavers döntőse, a kecskeméti Türei Márk adja elő. Márk a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója.

Bővebben

Faragó Ádám
2020-04-23

Ma Faragó Ádám, a 2018-as Megavers egyik döntőse szaval Nektek. Dabason él, a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója. 

Bővebben

Kovács Péter Máté
2020-04-23

A Megavers 12 döntőse, a ceglédi Kovács Péter Máté szaval. Máté a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium diákja. 

Bővebben

Széll Veronika
2020-04-23

A mai verset Széll Veronika adja elő Levélről. Az idei Megavers döntőse a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Középiskolája tanulója.

Bővebben

Vers Percek
Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben indította el Országos Televíziós Tehetségkutató versenyét, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit.

A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri tagjai ezzel a rendezvénysorozattal fejezik ki megbecsülésüket a magyar és egyetemes költészet értékei iránt.

Az elmúlt években több száz tehetséges versmondót ismerhettünk meg a színpadon, akik közül több versenyzővel ismét találkozhatunk - ezúttal az online térben.