Vers Percek

Karácsonyi kiadás - Fehér Attila
2020-12-06

Fehér Attila, a 2019-es Megavers középdöntőse, aki a Kunhegyesi Református Általános Iskola tanulója.

Bővebben

Karácsonyi kiadás - Török Laura
2020-12-05

Közeleg a Karácsony, amire az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió Országos Versmondó Versenyének szereplői is készülnek! 

Bővebben

Türei Márk
2020-04-23

A Vers Percek utolsó versét a 12. Megavers döntőse, a kecskeméti Türei Márk adja elő. Márk a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója.

Bővebben

Faragó Ádám
2020-04-23

Ma Faragó Ádám, a 2018-as Megavers egyik döntőse szaval Nektek. Dabason él, a ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola tanulója. 

Bővebben

Kovács Péter Máté
2020-04-23

A Megavers 12 döntőse, a ceglédi Kovács Péter Máté szaval. Máté a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium diákja. 

Bővebben

Vers Percek

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben indította el Országos Televíziós Tehetségkutató versenyét, a Megaverset, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri tagjai ezzel a rendezvénysorozattal fejezik ki megbecsülésüket a magyar és egyetemes költészet értékei iránt. Az elmúlt években több száz tehetséges versmondót ismerhettünk meg a színpadon, akik közül több versenyzővel most az online térben is találkozhatnak!

Vers Percek blogunkban a "Megaversesek" mellett az Aba-Novák Agóra által évente megszervezett KIUGRÓ (Szolnoki és Szolnok Környéki Fiatal Tehetségek Gálája) résztvevői is láthatók, mint például Bajnai Marcell vagy Szacskó Levente.

Célunk, hogy minél több versszerető, tehetséges fiatalt bemutassunk a nagyközönségnek, az Aba-Novák Agóra közösségi oldalain!

Küldd el Nekünk saját versvideódat a zombori.timea@ankk.hu e-mail címre!

Használhatsz bármilyen hangszert, zenei aláfestést, de akár el is énekelheted, megzenésítheted kedvenc versedet!

Mutasd meg Te is, hogy a vers trendi!