Vers Percek

Széll Veronika
2020-04-23

A mai verset Széll Veronika adja elő Levélről. Az idei Megavers döntőse a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Középiskolája tanulója.

Bővebben

Gubián Ádám
2020-04-20

Gubián Ádám az idei Megavers döntőse. Szombathelyen az ottani, Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium tanulója.

Bővebben

Tverdota Hanna Zsófia
2020-04-17

A szolnoki Tverdota Hanna Zsófia, a 2019-es Megavers döntőse, a Verseghy Ferenc Gimnázium tanulója szaval Nektek.

Bővebben

Fehér Attila
2020-04-15

Most a verset Kunhegyesről Fehér Attila, a 2019-es Megavers középdöntőse adja elő, aki a Kunhegyesi Református Általános Iskola tanulója.

Bővebben

Novák Vivien
2020-04-13

A 2018-as Megavers középdöntőse, Novák Vivien versmondását látjátok. Hódmezővásárhelyrőlküldte videóját..

Bővebben

Vers Percek

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben indította el Országos Televíziós Tehetségkutató versenyét, a Megaverset, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri tagjai ezzel a rendezvénysorozattal fejezik ki megbecsülésüket a magyar és egyetemes költészet értékei iránt. Az elmúlt években több száz tehetséges versmondót ismerhettünk meg a színpadon, akik közül több versenyzővel most az online térben is találkozhatnak!

Vers Percek blogunkban a "Megaversesek" mellett az Aba-Novák Agóra által évente megszervezett KIUGRÓ (Szolnoki és Szolnok Környéki Fiatal Tehetségek Gálája) résztvevői is láthatók, mint például Bajnai Marcell vagy Szacskó Levente.

Célunk, hogy minél több versszerető, tehetséges fiatalt bemutassunk a nagyközönségnek, az Aba-Novák Agóra közösségi oldalain!

Küldd el Nekünk saját versvideódat a zombori.timea@ankk.hu e-mail címre!

Használhatsz bármilyen hangszert, zenei aláfestést, de akár el is énekelheted, megzenésítheted kedvenc versedet!

Mutasd meg Te is, hogy a vers trendi!