Vers Percek

Csökmei Henrik Imre
2020-04-10

Idei döntősünk, Csökmei Henrik Imre szavalatát láthatják és hallhatják Békésről, aki a Debreceni Agrártudományi Egyetem hallgatója.

Bővebben

Bubik Réka Hajnalka
2020-04-10

Bubik Réka Hajnalkát láthatják és hallhatják Budapestről, aki szintén az idei Megavers döntőse és a XX. Kerületi Kossuth Lajos Gimnázium tanulója.

Bővebben

Horváth Bendegúz
2020-04-07

Az Áprilisi Vers Percek első versét Letenyéről, Horváth Bendegúztól láthatják és hallhatják. Az idei, 12. Megavers döntőse a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium tanulója. 

Bővebben

Vers Percek

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben indította el Országos Televíziós Tehetségkutató versenyét, a Megaverset, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit. A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri tagjai ezzel a rendezvénysorozattal fejezik ki megbecsülésüket a magyar és egyetemes költészet értékei iránt. Az elmúlt években több száz tehetséges versmondót ismerhettünk meg a színpadon, akik közül több versenyzővel most az online térben is találkozhatnak!

Vers Percek blogunkban a "Megaversesek" mellett az Aba-Novák Agóra által évente megszervezett KIUGRÓ (Szolnoki és Szolnok Környéki Fiatal Tehetségek Gálája) résztvevői is láthatók, mint például Bajnai Marcell vagy Szacskó Levente.

Célunk, hogy minél több versszerető, tehetséges fiatalt bemutassunk a nagyközönségnek, az Aba-Novák Agóra közösségi oldalain!

Küldd el Nekünk saját versvideódat a zombori.timea@ankk.hu e-mail címre!

Használhatsz bármilyen hangszert, zenei aláfestést, de akár el is énekelheted, megzenésítheted kedvenc versedet!

Mutasd meg Te is, hogy a vers trendi!