Rendezvényeink

Fesztivál 

Jegyek:
800 - 2 000 Ft
2018. november 17. 09:00 – 2018. november 18. 18:00
7. Csokoládé Fesztivál
Szereted a csokit? Ha igen, akkor ez a Te fesztiválod!Lélekmelengető édes élmények a hűvös novemberben!

A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje idén november 17-18 között várja az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agórában.
A 7. Szolnoki Országos Csokoládéfesztiválon a nemzetközi díjnyertes édességeket ismerhetik és vásárolhatják meg, emellett különleges családi programokkal várjuk a látogatókat. 

"Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik."
(John G. Tullius)
Az Aba-Novák Agóra tavalyi rendezvényén szinte minden teremben készíthettek, süthettek valamit a gyermekek. Bábelőadások, mesterség bemutatók, könyvbemutató, előadások, színpadi produkciók, a környezettudatos életmód bemutatása tették élményekben gazdaggá a Csokoládéfesztivált.

​A 2010-ben első alkalommal megrendezett kiállításunk egyik motorja volt a hazai kézműves csokoládé szakma robbanásszerű fejlődésének. Mostanra nem csak Magyarországon, hanem már a világversenyeken is bizonyított, díjnyertes kézműves csokoládékészítőink vannak. A szakma és közönség részéről is már a kezdetektől nagy érdeklődés kíséri a rendezvényt. 
 
A csokoládé minden generációt megszólít és összeköt. Minden korosztály számára tartogat különleges élményeket. A fesztivál filozófiája szerint a kreatív alkotófolyamat közösséget épít. 
 A magyar kézműves édességek és készítőik bemutatkozásán túl a kikapcsolódást nyújtó, kreatív szórakoztató programok teszik évről évre teljessé a fesztivált.

Ne hagyd ki: 

Szombat


11:30 Tiszavirág Bábcsoport
15:00 Molnár Benve Junior séf bemutató
16:00 Gézengúz Bábcsoport

Vasárnap

11:00 Kiskalász Zenekar
15:00 Molnár Benve Junior séf bemutató

Mindkét nap :

A Tintaló társulás bemutatja mechanikus bábszínházát. Tekintsünk be egy vándorcirkusz életének csöppet sem monoton hétköznapjaiba! Egy csöppnyi sátor ahova csak gyerekek férnek be - no, meg persze a cirkusz messzeföldön híres artistái!Néhány édes pillanat a Csokoládé fesztiválról:


November második hétvégéjén felejtsd el a fogyókúrát!

"Az élet olyan, mint egy doboz csokoládé...Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle..."
(Forrest Gump c. film)
Kövesd a Csokoládé fesztivált!