Rendezvényeink

 

Jegyek:
4 900 - 5 900 Ft
2020. november 17. 19:00
Bereczki Zoltán koncert
Bereczki Zoltán élő koncert az Aba-Novák Agórában!

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában", zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja. A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el az Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát és még ebben az évben megjelentette első szólólemezét „Száz év" címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió 'Csináljuk a fesztivált' című műsorában, amelynek egyik sorozatát meg is nyerte, részt vett a TV2 'A nagy duett' című műsorában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is. Álomkép, majd Illúzió néven futó turnéja 2014 óta TELT házas előadásokkal örvendezteti meg a hálás közönségét.

Az eredetileg 2020. április 16-ra meghirdetett koncert a járványügyi helyzet miatt elmaradt, viszont az új időpontra a megváltott belépőjegyek természetesen érvényesek lesznek.

Jegyek 2020.06.30-tól online az EVENTIM.HU oldalán, továbbá a 2020. augusztus 03-tól a helyszínen is kaphatóak az Aba-novák Agóra jegypénztárában!

A megváltott belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani!

A Szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja!