Rendezvényeink

Színház 

Jegyek:
13 000 - 25 000 Ft
2020. május 11. – 2020. május 30.
Csillagfény Estek - Új évad 2020-21
Az ország kedvelt és színvonalas darabjai az Aba-Novák Agóra színpadán!

Tisztelt Bérlettulajdonos!

Az elmúlt időszakban, a koronavírus által okozott nehézségek miatt a Csillagfény Estek 2019/20-as évadát – legnagyobb sajnálatunkra – nem tudtuk befejezni. Az élet úgy hozta, hogy a két elmaradt előadást – James Goldman: Az oroszlán télen, valamint Leonyid Zorin: Varsói Melódia – csak a 2020/21-es évad keretein belül mutathatjuk be.
 
Mivel mindennapjainkat számos tényező kiszámíthatatlanná teszi, mi mégis azt szeretnénk, ha elégedett partnerünk maradna, ezért kétféle lehetőséget szeretnénk Önnek felajánlani:

 
  • Ha Ön továbbra is részese szeretne maradni a Csillagfény Estek színházi sorozatának, és szeretné megtartani bérletét, úgy a két elmaradt előadás kompenzálásaként a bérlet árának 50%-áért veheti meg új bérletét, természetesen a bérletes helye megtartásával.
  • Ha Ön úgy dönt, hogy bérletét nem kívánja megújítani, úgy lehetősége van arra, hogy a két elmaradt előadás árát – a bérlet árának 50%-a – visszaigényelje intézményünktől.
 
Döntése megkönnyítéséhez itt olvashatja részletes új évadtervünket, amely hasonlóan az előző évhez, több opciót is tartalmaz. A kínálatból azt a négy előadást tűzzük majd műsorra, amelyekkel időpont-egyeztetéseink sikerrel járnak.

Tervezett bérletes előadások:

Az oroszlán télen (szereplők: Gálffi László, Hernádi Judit, Schruff Milán, Mészáros Máté, Ötvös András, Szakács Hajnalka, Horváth Illés)Varsói Melódia (szereplők: Tompos Kátya és Adorjáni Bálint)Teljesen idegenek (szereplők: Martinovics Dorina, Kolovratnik Krisztián, Lévay Viktória, Debreczeny Csaba, Erdélyi Tímea, Makranczi Zalán, Nagy Sándor)Páratlan páros 2. (szereplők: Cseke Péter, Bencze Ilona/Kökényessi Ági, Tóth Enikő, Szerednyei Béla, Galbenisz Tomasz, Foki Veronika, Szanitter Dávid)


 
Becéző szavak (szereplők: Hernádi Judit, Péter Kata, Gyabronka József, Horváth Illés, Cseh Judit)Furcsa pár (szereplők: Szervét Tibor, Gálvölgyi János, Kautzky Armand/Laklóth Aladár, Pusztaszeri Kornél, Sándor Dávid/Szente Vajk, Galbenisz Tomas, Ladinek Judit, Trecskó Zsófia)

 
Tervezett bérleten kívüli előadások:
 
Rubens és a nemeuklideszi asszonyok (Eszterházi Péter: Hasnyálmirigynapló átdolgozása, szereplők: Pogány Judit, Lengyel Benjámin, Mentes Júlia, Kenéz Ágoston, Hajduk Károly, Ferge Elizabet)
23 PERC (monodráma Járó Zsuzsa előadásában)


 
Kérem, ha áttekintette ajánlatainkat, legyen kedves az innen letölthető nyilatkozatot kitöltve visszaküldeni a csillagfeny@ankk.hu e-mail címre május 30-ig.
 
A bérleteiket megújító bérletesek jogviszonya természetesen továbbra is fennmarad, a szabaddá vált helyeket értékesítjük.
 
Bízunk benne, hogy ajánlatunk ebben az évben is elnyeri tetszését, s velünk tart a Csillagfény Estek következő évadában is! Bérletünkről bővebb információt talál ezen a linken.
 
Természetesen lehetősége van arra is, hogy döntését telefonon közölje az 56/514-569-es számon.
 
Tisztelt Bérlettulajdonos!
 
Nagyon bízunk abban, hogy a veszélyhelyzet miatti korlátozások feloldását követően mihamarabb személyesen is találkozhatunk, s együtt örülhetünk a kulturális élet újraindításának.
 
Addig is, amíg ez nem lehetséges, engedje meg, hogy jó egészséget kívánjak, és ezúton köszönjem meg türelmét és megértését ebben a nehéz időszakban!
 
Szolnok, 2020. május 11.
 
Köszönettel és tisztelettel:
 
Molnár Lajos Milán
ügyvezető igazgató
Aba-Novák Agóra
Nonprofit Kft.