Rendezvényeink

Előadás 

2016. július 5. 17:00
Ingyenes Theta Healing Bemutató és Gyógyító Est
Ingyenes Theta Healing Bemutató és Gyógyító Est

Időpont: 2016. 07. 05. 17.00-20.00

Helyszín: Aba-Novák Agóra, Oktatóterem

Előadó: Dénes Zsófia, ThetaHealing Konzulens,-Tanár

www.lelkembenazotthonom.hu


A "Szeretet köre" Ingyenes ThetaHealing® Bemutató és Gyógyító Esten megtapasztalhatod a ThetaHealing® szinte azonnali gyógyulást és változást hozó technikáját, mely végre arra fókuszál, amit SZERETNÉNK! Középpontjában az örömteli, szeretetteljes fejlődés áll, mindenféle fájdalomban, áldozat szerepben való "dagonyázás" nélkül! Az este folyamán lehetőséged nyílik egy bemutató jellegű hitmunka megismerésére, amin keresztül megtapasztalhatod a meditáció rendkívüli hatékonyságát, gyorsaságát és egyszerűségét. Egy kötetlen beszélgetős est keretében megmutatjuk Neked milyen könnyedén lehetséges, szinte egyik percről a másikra elengedni a tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszereket, hiedelmeket, negatív érzéseket, melyek akár több évtizede vagy akár több életen keresztül blokkoltak Téged céljaid, vágyaid elérésében, és egyúttal hogyan tudod őket pozitív, Téged támogatóakra lecserélni. 
Tudod milyen fontos megtanítani a testednek és lelkednek azokat az érzéseket, amikre vágysz, de még sohasem éltél át? Amennyiben még nem ismered ezt a módszert, de szeretnéd megtapasztalni hogyan lehetséges egyik percről a másikra teljesen ellazulni, és hozzáférni agyunk théta hullámon működő teremtő képességéhez, akkor szánj magadra egy estét és pihenj meg ebben a tiszta, felemelő csatornában!
Várunk Szeretettel és Örömteli úton való fejlődést Kívánunk Neked!
A terem befogadóképessége miatt, KÉRJÜK REGISZTRÁLJ előzetesen az alábbi elérhetőségeken: 
www.lelkembenazotthonom.hu weboldal NYITÓLAPJÁN az Esemény naptárban a "Szeretet köre" Eseményen lehetséges, illetve az alábbi e-mail címen:
lelkembenazotthonom@gmail.com