Rendezvényeink

Kiállítás 

2021. november 12. 16:00 – 18:00
Magyar Rocklegendák vándorkiállítás
Tablókon, korabeli fotókon, újságcikkeken, könyveken és a zenészek különböző relikviáin keresztül enged betekintést az elmúlt csaknem fél évszázadba a Magyar Rocklegendák Vándorkiállítás.
A mintegy száz magyar rockzenekar, előadó történetét bemutató gyűjtemény Németh Nyiba Sándor és Czapp József tulajdona.
 
A tárlat alapját azok a tablók képezik, amelyeken az együttesek fotói láthatók. Ezek mellett régi koncertplakátok, hangszerek, emléktárgyak, ereklyék, köztük pólók, nadrágok, csizmák és egyéb relikviák is láthatók, többek között Benkő Lászlótól (Omega), Som Lajostól (Piramis), Laux Józseftől (Omega, LGT), Fischer Lászlótól (Korál), Zeffer Andrástól (P. Mobil), Alapi Istvántól (Edda), Varga Miklóstól és Kalapács Józseftől.
A magyar beat- és rockzene fejlődését a hatvanas évektől napjainkig bemutató kiállításon megtekinthető Munkácsi Zsolt két festménye is, amely Radics Béla gitárost és Deák Bill Gyula énekest ábrázolja. Radics hangszere, a kétszarvú bíbor Gibsonnak élethű másolata szintén a gyűjtemény része.
 
A gyűjtemény folyamatosan bővül, mert a szervezők egyre több szereplőjét kívánják bemutatni a magyar rockzene történetének.