Rendezvényeink

Előadás 

Jegyek:
900 - 3 200 Ft
2020. május 4. 10:00 – 16:00
Mesék Szárnyán 2019/2020

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ez évben is folytatja a „Mesék szárnyán” című bérletes meseelőadás sorozatát.  A színdarabokat délelőtt 10 és délután 14 órakor tekinthetik meg a színháztermünkben.

Tervezett előadásaink:
 
2019. október 14. hétfő 10 óra és 14 óra
Szabad Ötletek Színháza: A Nagy Ho-Ho-Horgász
„ A népszerű rajzfilmsorozat zenés színpadi változatában a pecázás megszállott szerelmese a „Nagy Ho-Ho-Horgász beosztottja „Kukac” segítségével- mindent elkövet a várva várt „Nagy fogás” elérése. Újabb és újabb ötleteket eszelnek ki, de végül a zsákmány és a sors mindig túl jár az eszükön.
 
A előadást segítik az eredeti Csukás István dalszövegek, a zene, a díszlet és a jelmez.

 

2019. december 2. hétfő 10 óra és 14 óra
Maszk Bábszínház: Mátyás király bolondos bolondja
„Mátyás király nagyon fiatal korában lett király. 15 éves alig múlt, amikor királlyá választották és trónra ültették Magyarország nemes nagyurai. Az uralkodás pedig nem valami könnyű mesterség ám! A bíborpalást, a ragyogó ékszerek, a kényelmes, fűtött szobák, a dúsan terített asztal és a szolgák hada - bizony ez mind a király jussa. Jussa azonban az is, hogy a rábízott nép sorsával. az ország javaival alattvalói bizalmát megszolgálva bánjon. Képes legyen okos döntéseket hozni, választani tudni igaz és hamis között, napjai múlásával mind bölcsebbé válni, minden nap tanulni! Ez bizony mindannyiunk hasznára válna, de egy király sosem lehet jó király anélkül, hogy ezeket meg ne tanulná!”
 

 

2020. február 17. hétfő 10 óra és 14 óra
 
Bahorka Társulat: Farsang három napjában
„Ki látott már olyan csudát, hogy a legények kendőt kötnek, a leányok kalapot vesznek? Ki  látott már táncoló medvét és kecskét? Farsang idején bármi megtörténhet, még az is, hogy a lusta lányok táncra perdülnek, a vénlányok énekére legények potyognak az égből!
Aki nem hiszi, jöjjön velünk farsangolni!
Díszes társulatunk leány és legény tagjai vidám muzsikával, mulatságos történetekkel szórakoztatják a kedves közönséget, akik a sok jóból ki nem maradhatnak, mert ők maguk is szereplők lesznek, hogy velünk együtt vigadjanak.
 
 
2020. május 4. 10 óra és 14 óra
VSG Táncszínház: A Szépség és a Szörnyeteg
„Ebben a táncmesében fő szerepet kap az elfogadás, az empátia és a nem külső jegyektől függő szeretet, amely a SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG meséjének egyik legfontosabb üzenete.
Az elsőre talán félelmetes szörny karakter az őt egyre inkább megszerető Belle "tükrében" előbb kissé talán sajnálható, majd később egyre inkább egy megszerethető lénnyé változik. 
Az előadás semmiképpen sem félelmetes, hanem csakis izgalmas, az izgalmak mellett pedig rengeteg humorral meséli el a mind a fiúknak, mind pedig a lányoknak sok titkot és élményt tartogató közismert történetet.

A rövid de ízes átvezető narrációk, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt ígér.
 
Az előadásokra a bérlet ára 3.200,- Ft, míg a szólójegyek ára 900,- Ft, amelyet az Agóra épületrész jegypénztárában lehet megvásárolni október 1-jétől. A csoportok kísérőinek tíz gyermekenként biztosítunk térítésmentesen egy helyet.
 
A bérletek előjegyzésével kapcsolatos kérdéseivel, valamint részletes tájékoztatásért és bővebb információért forduljon bizalommal a program szervezőjéhez az alábbi elérhetőségeken:

Szász-Kozák Anita
06-70/3202946

szasz.anita@ankk.hu


A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!