Rendezvényeink

Fesztivál 

2016. július 15. 16:00 – 2016. július 30.
Tisza-parti Nyár
Az Aba- Novák Agóra Kulturális Központ idén is megrendezi hagyományos Tisza – parti Nyár című rendezvénysorozatát. Városunk lakói esténként, három hétvégén át szórakozhatnak a Hild téren.

Július 15-16.
Akikért a zene szól Emlékkoncertet rendezünk július 15-16-án, az égi zenekarba távozott szolnoki zenészek tiszteletére. Nagy örömére szolgál az Aba-Novák Agóra Kulturális Központnak, hogy felkarolhatta a nemes kezdeményezést. Szolnoki és a városból elszármazott zenészek közreműködésével igazi örömzenélést és egyedi formációkat láthat és hallhat a kedves érdeklődő közönség a László Béla és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ társszervezésében.  Az Emlékkoncert mellett búcsúkoncertet ad a város legnépszerűbb zenekara, a több mint 50 éves Integrál.
Július 23.


Július 23-án, szombaton folytatódik rendezvényünk 16.00 órától 24.00 óráig. Ezen a délutánon lesz Zumba Mezei Eszterrel, majd fellép a Maxisun. Az est sztárvendége a Kállay Saunders Band lesz éjfélig, pedig Dj Eszenyi gondoskodik a jó hangulatáról.

Szombaton egy nagyon tehetséges szolnoki együttes is fellép a Tisza-parti Nyár 2016 színpadán.
A 1LIFE együttes 2015 őszén alakult szolnoki fiatalokból.
Az elmúlt hónapokban több mint tízszer léptek közönség elé. Június elején bemutatkoztak a Hanosz és a Cseh Tamás Program által rendezett AztaQ tehetségkutató versenyen.
A 1LIFE kizárólag saját dalokat játszik.
Zenéjükre nagy hatással van a Foo Fighters, a Guns 'n' Roses, az Arctic Monkeys, illetve több magyar előadó is. A jó zene mellett fontosnak tartják a tartalmas szövegeket, amelyek együtt hozzák létre az üzenetet és mondanivalót hordozó dalokat.

A 1LIFE tagjai
Bajnai Marcell: ének, gitáros, dalszöveg
Jankó Marcell: basszusgitár
Sárszegi Dávid: dob, vokál
 
Július 30.
Ezen a szombaton már délután 16 órakor megkezdődnek a programok. Lesz Garage Fesztivál. Fellép Ed Philips and the Memphis Patrol valamint fergeteges koncerted ad a közel 40 éves Karthago. Éjszaka utcabál Dj Hám Tibivel.
 


INGYENES rendezvénysorozatunkra szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!