Hírek

Indul a CsillAgóra - Univerzum atlasz című 7 alkalomból álló előadássorozat
2021-02-04

Az élő és élettelen természet jelenségeinek, objektumainak tanulmányozásával foglalkozó tudományágak gyűjtőneve.

Bővebben

Búcsúzunk Bódi Andortól
2021-01-31

Mély megrendüléssel fogadtuk a szomorú hírt. Kollektívánk elismeréssel adózik emlékének, hálával gondolunk vissza a sok közös munkára.

Bővebben

Helyi termelők és kézművesek portékái négy szolnoki Coop boltban
2021-01-29

Az Agórák feladatkörébe tartozik a helyi kulturális alapú gazdaságfejlesztés is. Ennek szellemében az évek óta kiemelt sikerrel futó Helyi Termékek Vására néhány terméke a szervező Aba-Novák Agóra, az üzemeltetésében működő Tourinform Szolnok Iroda, és a Coop Szolnok Zrt. együttműködésének köszönhetően, a jól sikerült decemberi próbahetek után 2021. február 1-jétől egész évben megtalálható négy szolnoki Coop boltban.

Bővebben

A magyar kultúra napja az online térben
2021-01-22

A magyar kultúra napján pénteken reggel lélekmelegítő finom teával és egy kulturális üzenettel vártuk a Hild téren a járókelőket. Külön erre az alkalomra építettünk egy installációt is, ahol bemutattuk a megyeszékhely kulturális értékeit, városunk kulturális intézményeit és az idei díjazottakat.

Bővebben

MINŐSÉG A KULTÚRÁBAN
2021-01-22

A legmagasabb szakmai elismerést kapta az Aba-Novák Agóra.
A Közművelődési Minőség Díj annak a közművelődési intézménynek adományozható, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt és rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel.

Bővebben