Hírek

Új marionett bábokat kapott a Tiszavirág Bábcsoport
2020-07-13

Gulyás Gabi babakészítő műhelyében elkészültek a Tiszavirág Bábcsoport következő bábelőadásának, A királykisasszony cipője című magyar népmesének a bábjai...
 

Bővebben

Szolnokon tartottak szakmai napot a közösségszervező hallgatóknak
2020-07-13

A Nemzeti Művelődési Intézet ebben az évben is megszervezte a közösségszervezők nyári táborát Lakitelken. A tábor 44 csillogó szemű, a szakma iránt érdeklődő fiatalja Szolnokra is ellátogatott.

Bővebben

Lezárult a 40 éves évfordulóra emlékező jubileumi esztendő
2020-06-30

2019-ben ünnepelte intézményünk fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból kiállításokat szerveztünk, az intézmény egykori vezetőit szólaltattuk meg interjúkban, videó beszélgetésekben, látogatóinkkal közösen összegyűjtöttük az elmúlt négy évtized emlékeit, élményeit, Facebook csoportot indítottunk 40 év – 1000 élmény címmel.
 

Bővebben

Programjaink a világhálón
2020-05-07

Minden közösségi oldalon ott vagyunk, a Facebookon át a Youtubeig, az Instagramtól a TikTokig. Az új Néplapban rólunk megjelent interjút olvashatod el itt.

Bővebben

Végzős diákok köszöntője, Szolnok
2020-04-29

Kedves Diákok!
Most nem találkozhatunk személyesen, ezért ballagásotok alkalmából összeállítottunk nektek egy csokorra való üzenetet! Gratulálunk az eddigi eredményeitekhez, sok erőt és sikereket kívánunk az előttetek álló csodálatos úthoz és kihívásokhoz!

Bővebben