Hírek

Idén is családbarát munkahely lett az Aba-Novák Agóra
2019-07-11

A Családbarát Munkahely Pályázatot idén kilencedik alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” című, megújított pályázat célja olyan munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Bővebben

Az én famíliám - családfa készítő pályázat
2019-06-06

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Magyar Nemzeti Levéltár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára és az Új Néplap megyei napilap közös pályázatot hirdet a megye általános és középiskolás tanulói számára „Az én famíliám" címmel.

 

Bővebben

Véget ért az Élmény és tudomány című előadássorozatunk
2019-06-03

Az Élmény és tudomány című programsorozatunk nagy érdeklődést váltott ki a tudományok iránt nyitott és kíváncsi iskolások és óvodások körében. 

Bővebben

Szolnok díszpolgára címet kapott Mihályi Gábor
2019-05-27

A 25. Szolnoki Országos Néptáncfesztivál gáláján Szolnok díszpolgára címet kapott Mihályi Gábor, a zsűri elnöke, táncművész, művészeti vezető, aki számos szállal kötődik városunkhoz, a Tisza Táncegyütteshez.

Bővebben

Kimagasló szakmai és közönségsikerrel zárult a Néptáncfesztivál
2019-05-27

Idén jubileumi, 25. alkalommal rendeztük meg országunk egyik legrégebbi és legnagyobb néptáncversenyét, a 25. Szolnoki Országos Néptáncfesztivált. A rendezvény kísérőprogramjai között kiállítás, népművészeti vásár, koncert is szerepelt.

Bővebben