Hírek

Szolnok a TO’Piknik díszvendége
2018-06-22

A tiszafüredi Morotva félszigeten komolyzenéhez kapcsolódó programok, főzőverseny várja az érdeklődőket, és bemutatkozik a rendezvény díszvendége, Szolnok is.

 

Bővebben

Szakmai elismerés az 5 éve működő Tourinform Szolnok irodának
2018-06-22

Jubiláló szakmai oklevelet kapott a Tourinform Szolnok Iroda, a magyar turizmus információs rendszerében eltöltött évek munkájának elismeréseként.

 

Bővebben

20. SZOLNOKI UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2018-04-09

A 20. Szolnoki Utazás Kiállítás mintegy 3000 látogatónak kínált rendkívül színes és tartalmas programot pénteken és szombaton. Díszvendégként Balatonfüred hozta el turisztikai és kulturális értékeit.

Bővebben

Családom élő emlékezete
2018-02-21

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Magyar Nemzeti Levéltár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mediaworks Regionális Kiadó Kft. közös pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok és fiatal felnőttek részére „Családom élő emlékezete – legyél az őseid krónikása” címmel.

Bővebben

Átadták a Kultúra napi díjakat
2018-02-02

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a kultúra, a művészet és a sport területén kiemelkedő tevékenységet nyújtott szakembereket ismerte el a város az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban rendezett díjátadó gálán. Ismerje meg a díjazottakat:

Bővebben