Hírek

Felpezsdül a bábos élet Szolnokon!
2019-10-02

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ célul tűzte ki, hogy a báb, mint művészeti ág, mint közösségfejlesztő és pedagógiai módszer nagyobb teret kapjon az intézmény szakmai tevékenységében.

Bővebben

Hazafelé - Fekete György kiállítása
2019-09-09

Rendkívül felemelő, megtisztelő és boldog esemény részesei lehettünk Prof. emeritus Fekete György (1932) Hazafelé című famozaik-kollázs kiállításának megnyitóján.

Bővebben

Dr. Horváth Attila (1942-2019)
2019-08-15

Elhunyt Dr. Horváth Attila Bessenyei György-díjas népművelő, főiskolai docens 

Bővebben

Pályázatok szolnoki fiataloknak
2019-07-25

Légy kreatív, alkoss szenvedéllyel, pályázz! Képregény készítő, képzőművészeti és novellaíró pályázatot hirdet szolnoki fiataloknak az Aba-Novák Agóra. Tervezd meg az Agóra kabalafiguráját, rajzold meg Agórás élményedet, írd meg Szolnokhoz kötődő történetedet.

Bővebben

Idén is családbarát munkahely lett az Aba-Novák Agóra
2019-07-11

A Családbarát Munkahely Pályázatot idén kilencedik alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” című, megújított pályázat célja olyan munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Bővebben