Hírek

Ünnepi év az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Családkutató Klubjában
2021-08-17

A 10 éves jubileumot a rendszeres klubfoglalkozások megindulásától, azaz 2011 áprilisától számítjuk. De az eredeti gondolat, „jó lenne megalakítani a családfakutatók klubját”, Molnár Lajos Milán igazgató úr dédelgetett ötlete korábbra datálható, a szálak egészen 2010 szeptemberéig nyúlnak vissza.
 

Bővebben

Díjat érdemelt a gazdaság és kultúra összefogása
2021-06-30

A gazdaság és kultúra összefogása a helyi termékek piacáért pályázat keretében „Inno d’Or – Év Innovációja 2021” díjat kapott a COOP Szolnok ZRT. és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közös projektje.

Bővebben

A Szolnoki Utazás Kiállítás fókuszában idén a nemzeti értékeink állnak!
2021-06-17

Szolnokon és környékén számos kiemelésre méltó értéket és turisztikai látnivalót találunk, melyek kiváló lehetőségek egy kellemes kirándulásra, vagy családi kikapcsolódásra. Természeti és épített értékeink mellett büszkék lehetünk a helyi Hungarikumokra és a nemzeti értékeinkre. A teljesség igénye nélkül említhetjük itt a vert csipkét, a Tiszavirágzást, a Szolnoki Művésztelepet, a magyar szablyavívást és Verseghy Ferenc szellemi örökségét. A Szolnoki Utazás Kiállítás fókuszában idén a nemzeti értékeink állnak.

Bővebben

Újranyitottak az ország közművelődési és kulturális intézményei
2021-05-15

A Nemzeti Művelődési Intézet és a 14 közreműködő hazai agóra szervezésében, a közművelődési helyszínek újranyitásának alkalmából tartottak szombat délelőtt országos megnyitót. A mai országos közös akció központi eseménye egy, a magyarországi agórahálózatot bemutató rollup-kiállítás, mely ma az ország 15 pontján egy időben nyílt meg.

Bővebben

Elkezdtük az intézmény lépcsőzetes megnyitását!
2021-05-12

Kedves Látogatóink, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos rendelkezések alapján elkezdtük az intézmény lépcsőzetes megnyitását. Első lépésként az Agóra Galéria látogatható és a Tourinform Szolnok Iroda is megnyitott.

Bővebben