Hírek

Harmadszor is családbarát az Aba-Novák Agóra
2021-01-22

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel szorosan együttműködve alakítsuk ki szolgáltatásainkat, megfelelve a közművelődési feladatellátás alapelveinek, ugyanakkor lehetőséget biztosítva a „családbarátság” elvének érvényesítésére, mely mind a munkahely, mind a szolgáltatások igénybevételekor elsődleges szempontként érvényesül. 

Bővebben

Megjelent a „Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ” 4. elektronikus kötete
2021-01-20

Elkészült a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közös kiadásában a „Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ” füzetsorozatának 4., sokak által várt elektronikus kötete.

Bővebben

A felsőoktatási intézmények várják a kultúra, a közösségek iránt érdeklődőket
2021-01-18

Elindult a felsőoktatási felvételi időszak

2021. február 15-ig lehet jelentkezni a 2021. szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre, így a szakterületünkhöz tartozó közösségszervezés alapszakra és a kulturális mediáció mesterszakra is. A felsőoktatási intézmények várják mindazok jelentkezését, akik a kultúra terjesztése, közösségszervezés, rendezvények szervezése, kulturális tevékenységek végzése, ifjúsági közösségek és programok, ifjúságsegítés és/vagy a felnőttek képzésének szervezése, tréningek, képzések tartása iránt érdeklődnek.

Bővebben

Megkapták az ajándékcsomagot a "Let's play on Monday" angol nyelvi kihívás-sorozat nyertesei
2020-12-22

"Let's play on Monday!" címmel angol nyelvi kihívás-sorozatot hirdettünk, melyen 35-en vettek részt. Minden héten egy szerencsést sorsoltunk ki, így 10-en vehették át az Aba-Novák Agóra ajándékcsomagját. Reméljük, hogy az elmúlt hetekben sok új dolgot tanultatok a feladatsorok megoldása során.

Bővebben

Tudásunkkal kézenfogva - elindult A SZAKKÖR
2020-12-21

A SZAKKÖR a Nemzeti Művelődési Intézet tudásmegosztó online felülete. Célja, hogy a hagyományos szakköri tevékenységek egyes fázisaiba az internet segítségével avassa be a látogatókat, ezáltal összegyűjtse, rendszerezze és népszerűsítse a különböző közösségi tevékenységi formákat...
 

Bővebben