Hírek

Félmillió forintnyi adományt gyűjtött az Aba-Novák Agóra
2017-02-15

Szokatlan látvánnyal szembesült az, aki az elmúlt hetekben betért az Aba-Novák Agórában található Tourinform Szolnok Irodába. Zsákok, szőnyegek, cipők sorakoztak az Agóra januárban meghirdetett Jégvirág elnevezésű adománygyűjtő akciójának köszönhetően.
 

Bővebben

Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott az Aba-Novák Agóra
2017-01-25

A magyar kultúra napja alkalmából a Pesti Vigadóban vasárnap Minősített Közművelődési Intézmény címet vehetett át Molnár Lajos Milán, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója és Tőgyiné Farkas Éva, az intézmény módszertani referense.

Bővebben

Miért Slow Food, miért éppen Szolnok?
2016-12-12

Az idén ősszel, Torinóban rendezett Slow Food világfesztiválra információszerzés, kapcsolatépítés céllal utazott el néhány szolnoki, nagykörüi gasztronómiai, kulturális szakember és helyi termelő. Az ott tartott szakmai tárgyalások, beszélgetések alapozták meg a nemzetközi Slow Food szervezet elnöke, Ursula Hudson szolnoki látogatását.
 

Bővebben

Szolnoki Csokoládé fesztivál nyertesei
2016-11-15

Az V. Szolnoki Csokoládé fesztivál nyertesei:

 

Bővebben

Szolnokon ünnepelt a csokoládé szakma
2016-11-14

Több mint ötezren látogattak el az V. Szolnoki Országos Csokoládéfesztiválra, ahol a kézműves csokoládékészítő szakma legjobbjai mutatták be tudásukat, kreativitásukat, termékeiket.

Bővebben