Hírek

Helyi termelők és kézművesek portékái négy szolnoki Coop boltban
2021-01-29

Az Agórák feladatkörébe tartozik a helyi kulturális alapú gazdaságfejlesztés is. Ennek szellemében az évek óta kiemelt sikerrel futó Helyi Termékek Vására néhány terméke a szervező Aba-Novák Agóra, az üzemeltetésében működő Tourinform Szolnok Iroda, és a Coop Szolnok Zrt. együttműködésének köszönhetően, a jól sikerült decemberi próbahetek után 2021. február 1-jétől egész évben megtalálható négy szolnoki Coop boltban.

Bővebben

A magyar kultúra napja az online térben
2021-01-22

A magyar kultúra napján pénteken reggel lélekmelegítő finom teával és egy kulturális üzenettel vártuk a Hild téren a járókelőket. Külön erre az alkalomra építettünk egy installációt is, ahol bemutattuk a megyeszékhely kulturális értékeit, városunk kulturális intézményeit és az idei díjazottakat.

Bővebben

MINŐSÉG A KULTÚRÁBAN
2021-01-22

A legmagasabb szakmai elismerést kapta az Aba-Novák Agóra.
A Közművelődési Minőség Díj annak a közművelődési intézménynek adományozható, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt és rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel.

Bővebben

Harmadszor is családbarát az Aba-Novák Agóra
2021-01-22

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel szorosan együttműködve alakítsuk ki szolgáltatásainkat, megfelelve a közművelődési feladatellátás alapelveinek, ugyanakkor lehetőséget biztosítva a „családbarátság” elvének érvényesítésére, mely mind a munkahely, mind a szolgáltatások igénybevételekor elsődleges szempontként érvényesül. 

Bővebben

Megjelent a „Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ” 4. elektronikus kötete
2021-01-20

Elkészült a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület közös kiadásában a „Kis füzetben nagy segítség a CSALÁDKUTATÁSHOZ” füzetsorozatának 4., sokak által várt elektronikus kötete.

Bővebben