Hírek

50 gyermek táborozott az Aba-Novák Agórával
2020-09-07

Évek óta a legnépszerűbb szolnoki gyermektáborok közé tartoznak az Aba-Novák Agóra nyári táborai. A gyermekek kalanddal, vidámsággal és élményekkel teli napokat tölthettek el az idei - a koronavírus járvány miatt fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedések mellett megrendezett - táborokban. Szász-Kozák Anitával, az Aba-Novák Agóra szervezési asszisztensével beszélgettünk:
 

Bővebben

Életének 78. évében elhunyt Deák Jánosné
2020-09-03

Augusztus 28-án, életének 78. évében elhunyt Deák Jánosné, vagy ahogyan mindenki ismerte, Marika, a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének elnöke.
 

Bővebben

Elindult a jelentkezés a Színháziskola képzésre!
2020-08-27

Oktatási és kulturális intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, amatőr művészeti közösségek, egyházak és további intézmények munkatársainak mielőbbi jelentkezését várják!

Bővebben

Közművelődési kutatócsoportok találkoztak az Aba-Novák Agórában
2020-08-27

A Nemzeti Művelődési Intézet 2019-ben első alkalommal hirdetett pályázati programot a közművelődés tudományos utánpótlásának erősítése érdekében.
 

Bővebben

Miniszteri kulturális díjat kapott Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Agóra ügyvezető igazgatója
2020-08-19

Azokat az embereket ismerték el, akik a maguk szűkebb, vagy tágabb környezetében, kisebb közösségben, településen, szakmában, művészeti ágban valamit hozzátesznek a nemzet gyarapodásához, teljesítményéhez - hangsúlyozta az ünnepségen Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

 

Bővebben