Hírek

Dr. Horváth Attila (1942-2019)
2019-08-15

Elhunyt Dr. Horváth Attila Bessenyei György-díjas népművelő, főiskolai docens 

Bővebben

Pályázatok szolnoki fiataloknak
2019-07-25

Légy kreatív, alkoss szenvedéllyel, pályázz! Képregény készítő, képzőművészeti és novellaíró pályázatot hirdet szolnoki fiataloknak az Aba-Novák Agóra. Tervezd meg az Agóra kabalafiguráját, rajzold meg Agórás élményedet, írd meg Szolnokhoz kötődő történetedet.

Bővebben

Idén is családbarát munkahely lett az Aba-Novák Agóra
2019-07-11

A Családbarát Munkahely Pályázatot idén kilencedik alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” című, megújított pályázat célja olyan munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Bővebben

Az én famíliám - családfa készítő pályázat
2019-06-06

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Magyar Nemzeti Levéltár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára és az Új Néplap megyei napilap közös pályázatot hirdet a megye általános és középiskolás tanulói számára „Az én famíliám" címmel.

 

Bővebben

Véget ért az Élmény és tudomány című előadássorozatunk
2019-06-03

Az Élmény és tudomány című programsorozatunk nagy érdeklődést váltott ki a tudományok iránt nyitott és kíváncsi iskolások és óvodások körében. 

Bővebben