Hírek

Lezárult a 40 éves évfordulóra emlékező jubileumi esztendő
2020-06-30

2019-ben ünnepelte intézményünk fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból kiállításokat szerveztünk, az intézmény egykori vezetőit szólaltattuk meg interjúkban, videó beszélgetésekben, látogatóinkkal közösen összegyűjtöttük az elmúlt négy évtized emlékeit, élményeit, Facebook csoportot indítottunk 40 év – 1000 élmény címmel.
 

Bővebben

Programjaink a világhálón
2020-05-07

Minden közösségi oldalon ott vagyunk, a Facebookon át a Youtubeig, az Instagramtól a TikTokig. Az új Néplapban rólunk megjelent interjút olvashatod el itt.

Bővebben

Végzős diákok köszöntője, Szolnok
2020-04-29

Kedves Diákok!
Most nem találkozhatunk személyesen, ezért ballagásotok alkalmából összeállítottunk nektek egy csokorra való üzenetet! Gratulálunk az eddigi eredményeitekhez, sok erőt és sikereket kívánunk az előttetek álló csodálatos úthoz és kihívásokhoz!

Bővebben

A feltaláló bekerült a Budapesti Távmozi programba
2020-04-30

Örömmel tájékoztatjuk, hogy id. dr. Béres József ’70-es évekbeli küzdelmeiről szóló mozifilm, A feltaláló bekerült a Budapest Film Zrt. által indított Budapesti Távmozi programba.

Bővebben

Művészeti online képzések és workshopok
2020-04-30

Tisztában vagyunk vele, hogy a kulturális szektorral való együttműködés stratégiai szemléletet kíván, de épp emiatt brandépítő és hosszú távra szól.
Ennek tudatában kívánunk mi is olyan megoldásokat keresni ás kínálni, amikkel kézzel fogható hatást gyakorolhatunk a jelenre és jövőbeni terveket építhetünk rájuk.  

Ezért is folytatjuk a március végén indított sorozatunkat, amelyben olyan kulturális tematikájú - képzőművészeti, zenei, táncos, színházi - projekteket kívánunk Önnek bemutatni, amelyek elősegíthetik a vállalati szférában az otthoni munkavégzés hatékonyságát, a produktivitást, a munkavégzők kreativitásának kibontakoztatását, mentális és lelki jólétük megőrzését. Fontos, hogy mi nem művészeti produktumokat ajánlunk, hanem online formában megvalósítható workshopokat.
 
Minden alkalommal két művészeti ág mutatkozik be. Ha felkeltették az érdeklődését az itt bemutatott lehetőségek, és szívesen tovább gondolná, illetve alkalmazná őket a saját vállalatában, forduljon hozzánk bizalommal!
A március végén megkezdett sorozatot most két újabb workshoppal folytatjuk!

Bővebben