Hírek

Díjat nyertünk jógyakorlatunkkal
Díjat nyertünk jógyakorlatunkkal
2022-01-19

Megyei első, országos második helyezést ért el az Aba-Novák Agóra Ablakmadarász online sorozata.
 

Az Ablakmadarász című filmünkkel, és magával a pandémia alatt a környezetünket, a természetet és élővilágunkat a gyermekekhez közelhozó jógyakorlattal megyei szinten 1. helyezést, 215 pályázó közül országosan 2. helyezést elérve egy kamerát és állványt, valamint online oktatást nyertünk.
 
A „Világhálón innen és túl” című pályázatot a Nemzeti Művelődési Intézet indította, összegyűjtendő és bemutatandó mindazon "jógyakorlatokat", melyekkel a koronavírus járványhelyzet alatt a hagyományos, személyes részvétellel zajló kulturális és ismeretterjesztő, közösségépítő tevékenységeket online formában is működővé, elérhető tették a résztvevő intézmények.
 
A mozgóképen összefoglalt jó gyakorlatnak olyan innovatív kezdeményezést kellett bemutatnia, amely az offline térből került át az online térbe; biztosítja a közösséggel való kapcsolattartást, valamint lehetőséget ad az online platformról induló közösségi tevékenység további, személyes részvételen alapuló folytatására is.


A képen balról jobbra: Bubán Levente szakmai igazgatóhelyettes, Molnár Lajos Milán ügyvezető igazgató és Pethő Lilla hálózati központvezető
 
Az Ablakmadarász mellett ismerd meg további online sorozatainkat, tartalmainkat is:
 
Az Ablakmadarász Youtube játszási listája:
 
Ez pedig a díjat nyert Ablakmadarász sorozatunk összefoglalója, "jógyakorlata":