Hírek

MEGAVERS 10 FELHÍVÁS
MEGAVERS 10 FELHÍVÁS
2017-12-05

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió szervezésében 2018-ban is folytatódik a Megavers országos televíziós tehetságkutató verseny!

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Szolnok Televízió 2009-ben a költészet napja alkalmából indított tehetségkutató versenyt, melynek célja, hogy a versszerető közönség tehetséges fiatalok értő tolmácsolásában élvezhesse a klasszikus és kortárs költők műveit.

A rendezvény már kilenc alkalommal aratott óriási sikert. Akik figyelemmel kísérték a Megavers rendezvényeit, a Szolnok TV műsoraiból ismerhették meg azokat a fiatalokat, akik vállalták a megmérettetést úgy, hogy a versmondás intimitása keveredett a show-műsor elemeivel.

A szervezők, a versenyben résztvevő fiatalok, a neves színészekből és szakemberekből álló zsűri, valamint a közönség tagjai ezzel a rendezvénysorozattal kívánják megbecsülésüket kifejezni a magyar és egyetemes költészet értékei iránt.

A sikerre való tekintettel folytatni kívánjuk a programot, ezért újra meghirdetjük a versenyt Megavers 10 címmel. A 2018-as vetélkedőt a ma élő kortárs költők tiszteletére rendezzük.

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.

Az országos televíziós tehetségkutató versenyfelhívásról itt tájékozódhat

A jelentkezési lap letölthető