Hírek

Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott az Aba-Novák Agóra
Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott az Aba-Novák Agóra
2017-01-25

A magyar kultúra napja alkalmából a Pesti Vigadóban vasárnap Minősített Közművelődési Intézmény címet vehetett át Molnár Lajos Milán, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója és Tőgyiné Farkas Éva, az intézmény módszertani referense.

A kiemelkedő elismerést Dr. Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára és Závogyán Magdolna helyettes államtitkár adta át.

A Minősített Közművelődési Intézmény Címet minden évben azon közművelődési tevékenységet végző intézmények nyerhetik el, akik a közművelődési minőségfejlesztés területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.A képen: Závogyán Magdolna, Dr. Hoppál Péter és Molnár Lajos Milán

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szabályoztuk a folyamatokat, a különböző tevékenységeinkre formáltuk, ami azt jelenti, hogy minden esetben azonos lépéseken keresztül épül fel a rendszer. Ehhez kidolgoztuk az egységes dokumentumok használatát.
A mindennapjainkban ez úgy érhető tetten, hogy egyformán tervezünk, egységes módszereket alkalmazunk a rendezvények és szolgáltatásaink lebonyolítása során. Nagy gondot fordítunk az értékelésre, ami nem nélkülözi a folyamatos fejlesztés szükségességét.
A képen: Tőgyiné Farkas Éva, Závogyán Magdolna és Molnár Lajos Milán

A Cím elnyerése természetesen erkölcsi elismerés minden munkatárs számára, amely visszajelzés a saját munkájáról is. Egy komoly, elhivatott csapatmunka értékelése, amelyet évek óta végzünk annak érdekében, hogy látogatóink, vendégeink minél elégedettebbek legyenek.