Hírek

Művészeti online képzések és workshopok
Művészeti online képzések és workshopok
2020-04-30

Tisztában vagyunk vele, hogy a kulturális szektorral való együttműködés stratégiai szemléletet kíván, de épp emiatt brandépítő és hosszú távra szól.
Ennek tudatában kívánunk mi is olyan megoldásokat keresni ás kínálni, amikkel kézzel fogható hatást gyakorolhatunk a jelenre és jövőbeni terveket építhetünk rájuk.  

Ezért is folytatjuk a március végén indított sorozatunkat, amelyben olyan kulturális tematikájú - képzőművészeti, zenei, táncos, színházi - projekteket kívánunk Önnek bemutatni, amelyek elősegíthetik a vállalati szférában az otthoni munkavégzés hatékonyságát, a produktivitást, a munkavégzők kreativitásának kibontakoztatását, mentális és lelki jólétük megőrzését. Fontos, hogy mi nem művészeti produktumokat ajánlunk, hanem online formában megvalósítható workshopokat.
 
Minden alkalommal két művészeti ág mutatkozik be. Ha felkeltették az érdeklődését az itt bemutatott lehetőségek, és szívesen tovább gondolná, illetve alkalmazná őket a saját vállalatában, forduljon hozzánk bizalommal!
A március végén megkezdett sorozatot most két újabb workshoppal folytatjuk!

VIZUÁLIS MŰVÉSZET
Kiterjesztett monitorok - A digitális festészet mint egyéni és közös(ségi) alkotás

 
Vajon hogyan használhatjuk a képernyőt alkotói vászonként? Hogyan erősítheti a digitális összetartozás élményét egy-egy saját mozdulatokkal rajzolt és egyéni színkombinációkból, motívumokból építkező képalkotói technika elsajátítása?
 
Mákó Borbála animáció- és médiaművész digitális festőworkshopján a résztvevők a tradicionális festészet élményét, annak fizikai kiterjedését és az ecsetek nyomhagyási sajátosságait egy számítógép, egy digitális rajztábla és toll, valamint egy könnyen kezelhető szoftver segítségével élhetik át. A digitális festészet modern médiaművészeti ágként az olyan hagyományos festési módszereket, mint az akvarell vagy az olajtechnika, digitális eszközök segítségével teszi elérhetővé. A hat alkalmas online kurzus keretében elkészült alkotások különböző virtuális platformokon tovább oszthatóak és kiállíthatóak, felhasználhatóak egyedi arculati elemként vagy tárgyiasult formában is reprodukálhatóak.

A Let it Be! art agency által szervezett workshop nem igényel speciális programozói előképzettséget. Célja, hogy a résztvevők átéljék az alkotás örömét és bepillantást nyerjenek a képzőművészet új modern ágába, alkotói eszköztárába, miközben maguk is alkotóvá válnak.


 

 
TÁNCMŰVÉSZET
"Együtt könnyebb" program


Győrfi Attila táncművész, koreográfus és korrekciós tréner

Pályája során számtalanszor keresték meg azzal a problémával, hogy a mozgásszegény életmód miatt különböző panaszaik vannak, melyekre megoldást keresnek. Legtöbbjük kevés szabadidővel rendelkezett, így ki kellett találni valamit, ami rövid idő alatt kis helyen is elvégezhető, ugyanakkor hatásos. Ezzel az alapgondolattal alkotta meg az "Együtt könnyebb" programot. A gyakorlatok 5-10 percet vesznek igénybe, melyeket kétóránként szükséges megismételni és az íróasztalnál elvégezhetők. A programot minden nagyobb cégnek csak ajánlani tudjuk, hisz ezáltal megőrizhető a dolgozók egészsége, testi és szellemi frissessége.

 


www.artisbusiness.hu