Hírek

Városházi est
Városházi est
2019-07-03

Örömmel tájékoztatom, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közreműködésével az idén is megrendezi a Városházi estet, mely az utóbbi esztendőkben is nagy érdeklődés mellett zajlott.

A program keretében a polgármesteri köszöntőt és a Szolnoki Művésztelep tárlatának megnyitóját követően a Városháza udvarán kínálunk könnyű, vidám, nyáresti kikapcsolódást a látogatóknak, a gyermekeket pedig Játszóházi foglalkozások várják.

Kedves Hölgyem/Uram!

Örömmel tájékoztatom, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közreműködésével az idén is megrendezi a Városházi estet, mely az utóbbi esztendőkben is nagy érdeklődés mellett zajlott.

A rendezvény időpontja:
2019. július 12., péntek 18 órától várhatóan 24 óráig

Az ünnepség első részében Szalay Ferenc polgármester úr a Díszteremben köszönti a vendégeket, majd a Szolnoki Művésztelep tárlatát nyitja meg Verebes György Munkácsy-díjas festőművész, a Szolnoki Művésztelep művészeti vezetője. Ezt követően a városháza udvarán kínálunk könnyű, vidám, nyáresti kikapcsolódást a látogatóknak. A programokon való részvétel ingyenes.

Ezúton is szeretettel invitáljuk a rendezvényre, és bízunk benne, hogy a Polgármesteri Hivatal udvarán zajló műsorok nem zavarják majd esti nyugalmukat.

Szolnok, 2019. július 3.

Tisztelettel:    

Molnár Lajos Milán
ügyvezető igazgató